Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Deconex 53 Instrument

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Deconex 53 Instrument

Концентрат за рачна дезинфекција, чистење и деконтаминација на инструменти и прибор. Концентрат, без формалдехиди и феноли. Не фиксира крв. Спектар на дејство: бактерицид, туберкулоцид, инактивација на вируси (ХБВ/ХИВ, БВДВ). Дозирање за чистење: 0.25%-0.5% 10 минути Дозирање за дезинфекција: 1.0% р-р 1 час 2.0% р-р 15 мин Растворот е стабилен 7-14 денаBorer Chemie - Швајцарија


Шифра : - 704