Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Scandonest 3% без адреналин

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Scandonest 3% без адреналин

 
SCANDONEST3% е безадреналински анестетик со широка употреба во денталната пракса, особено во случаите каде е контраиндициранита употреба на вазоконстриктор. По составот е chlorhydrate mepivacain 3%. Повеќе информации во прикачениот документ.

Упатство Scandonest 3%
 
пакување : 50 карпули


Septodont-Франција


Шифра : - 351