Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

CEGAL HB и BV

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

CEGAL HB и BV

Нормално и брзо врзувачки цинк-фосфатен цемент кој се користи како подлога кај сите видови амалгамски и композитни полнења, како привремено полнење, дефинитивно полнење на коренските канали, дефинитивно цементирање на сите фикснопротетски изработки

Galenika - Србија