Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

KARIOFIL - Z

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

KARIOFIL - Z

ZnOOC - паста со повеќекратна намена
Индикации: привремено затварање на кавитети, индиректно прекривање на забната пулпа, како завој кај caries profunda complicata, како завој кај прекин на пулпата при витална екстирпација, како заштитен завој кај сите крварења на ткивата во усната шуплина по секоја извршена орално хируршка интервенција.

Galenika - Србија