Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

DYCAL®

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

DYCAL®

DYCAL® е двокомпонентен самоврзувачки препарат на база на калциум хидроксид, кој се користи за директно и индиректно прекривање на пулпата и како заштитна база/лајнер под материјалите за пломбирање. Брзото време на врзување и одличните карактеристики при ракување го прават овој препарат бр.1 од овој тип материјали.

Упатство за употреба

Denstply de Trey-Швајцарија