Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Coltosol® F

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Coltosol® F

Coltosol® F e eднокомпонентна паста на база на цинк оксид сулфат,која не содржи еугенол и е наменета за привремена апликација (1-2 недели). Пастата е намената за привремено затворање на кавитети, но може да се користи и како пакување по пародонтолошки третмани. Заради својството да испушта флуор е одлично средство за привремење затворање на кавитети, а вкусот на јагода го прават искучително пријатен за пациентите. Пастата се стврдува во допир со влага, многу лесно се аплицира, лесно се отстранува и овозможува добро рабно затворање.

Упатство за употреба


Coltène/Whaledent-Германија