Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

LC orthodontic bonding

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

LC orthodontic bonding

LC orthodontic bonding 

Светло-полимеризирачка композитна смола за прицврстување на ортодонтски брекети

Индикации:

Прицврстување на метални и порцелански ортодонтски брекети за емајлот

Предности:

Пакувањето содржи средство за јеткање на емајлот и прајмер. Пастата се одликува со леплива вискозност, лесно тече и го оневозможува „пловењето“ на брекетите при прицврстување. Се врзува со светлосна полимеризација, што овозможува целосна контрола на постапката од страна на терапевтот. Се отстранува во еден дел после ортодонтскиот третман без оштетување и последици на емајлот.Medicept-Велика Британија


Шифра : - 434001