Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Synergy D6 рефил

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Synergy D6 рефил

Високоестетски нанохибриден композит за секојдневна употреба. Има економичен избор на бои распределени во 6 дентински и 2 емајлови бои -ДУО систем на избор на боја, идеално ракување, природен опалесцентен ефект и минимална контракција. Се користи за сите естетски полнења во фронталната и трансканинската регија.

Coltène/Whaledent-Германија