Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Gi - Mask Starter Kit Гингива...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Gi - Mask Starter Kit Гингива маска

Употреба: за прецизна репродукција на гингивалните контури околу маргиналната ивица ( меко ткиво, интердентални простори и папила)
Пакување:
1 x Gi-Mask база 150мл.
1 x Gi-Mask активатор 18мл.
1 x Gi-Mask универзален сепаратор- изолатор 50мл.
АкцесорииColtène/Whaledent-Германија