Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Апарат за чистење на пареа...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Апарат за чистење на пареа SteamJet 4bar

(комплетно безбедно и ефикасно ги чисти вашите дентални изработки) Технички карактеристики : капацитет : 5л. јачина : 1500 W притисок: 4 bar тежина : 12 кг. гаранција : 1 год.Tissi Dental-Италија


Шифра : - 10104001