Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Печка за керамика –Multimat...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Печка за керамика –Multimat NT Press

products/DeguDent akcii web2.pdf

Технички карактеристики:

висина : затворена 525мм, отворена 675мм
ширина : 320 мм.
длабочина : 425 мм.
тежина : 28 кг.
фреквенција : 50/60 Hz
јачина : 1300 VA
број на програми: 3


DeguDent - Германија