Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Печка за керамика – Multimat...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Печка за керамика – Multimat Easy

products/DeguDent akcii web1.pdf

Технички карактеристики:

дијаметар : 28 см.
висина : 59 см.
база : околу 615 см. површина
тежина : 17,5 кг.
волтажа : 100 V, 110 V, 115 V, 230 V
фреквенција : 50/60 Hz
број на програми: 99


DeguDent - Германија