Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Печка за керамика - Programat...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Печка за керамика - Programat EP5000

Технички карактеристики:

Фреквенција : 50/60 Hz
 димензии на комората за жарење 48mm
 a. Дијаметар 382mm
 б. Висина 566mm
 температура на печење : 1200 °C
 број на програми: 200
Број на програми за пресување:20
USB конектори и интернет конекција,
CDS – систем за детекција на пукнатини
IPF – интелигентен систем за брзо пресување

Programat EP5000 брошура
 

Ivoclar Vivadent-Лихтенштајн