Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Печка за керамика - Programat...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Печка за керамика - Programat EP3000

Технички карактеристики:

фреквенција : 50/60 Hz
димензии на комората за жарење 48мм
 a. дијаметар 410мм
 б. висина 565мм
температура на печење : 1200 °C
 број на програми: 150
Број на програми за пресување:20
USB конектори
CDS – систем за детекција на пукнатини

Programat EP3000 брошураIvoclar Vivadent-Лихтенштајн