Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Печка за керамика - Programat...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Печка за керамика - Programat P300

Технички карактеристики:

висина : затворена 525мм, отворена 675мм
ширина : 320 мм.
длабочина : 425 мм.
тежина : 28 кг.
фреквенција : 50/60 Hz
јачина : 1200 VA
број на програми: 150

 Programat P300 брошураIvoclar Vivadent-Лихтенштајн