Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Микромотор KaVo POWER GRIP...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Микромотор KaVo POWER GRIP Plus

Извонредна јачина и квалитет со извонредна ергономија
Пред сите во секој поглед

Технички каракетристики:

Брзина ( обрт/мин): 1.000 - 50.000 min-1

Максимална моќ на вртење: 7 Ncm
Димензија на ружа: 2,35 mm, 3,00 mm, 1/8" диаметар
Отстапување од оската: 0,02 mm
Вентилатор: без дополнително ладење
Погонски систем: еднонасочен без четкици
Форма на насадник: ергономична форма за во рака гравиран ракофат

Нов помоќен мотор, 20% поладен насадник со ултратенок кабел кој овозможува поголема флексибилност при работа

   Линк до KaVo интернет страната на производот
  Преземи брошура
  Преземи упатство за употреба

 


KaVo-Германија