Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Микромотор KaVo K5 Plus

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Микромотор KaVo K5 Plus

Практичен, флексибилен и исклучително моќен! 

Докажано долгогодишно искуство со извонредна ергономија

Технички карактеристики:


Брзина ( обрт/мин): 1.000 - 35.000 min-1
Максимална моќ на вртење: 4,5 Ncm
Димензија на ружа: 2,35 mm, 3,00 mm, 1/8" диаметар
Отстапување од оската: 0,02 mm
Вентилатор: без дополнително ладење
Погонски систем: еднонасочен без четкици
Форма на насадник: ергономична форма за во рака

Нов помоќен мотор, 20% поладен насадник со тежина 200 гр
Линк до KaVo интернет страната на прозводот
Преземи брошура
KaVo-Германија