Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Знаење и вештини при изработка...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Знаење и вештини при изработка на естетски керамички ламинати

Автор: Galip Gürel
528 страници / 1.200 фотографии во боја / тврд повез / формат: 22,5 x 31 cm
цена : 185 €

Оваа книга се бави со теми од полето на керамички ламинати кое е во подем во естетската стоматологија. Книгата го воведува стоматологот во разбирањето на потребите на пациентите и формулирање на планот на терапија кој покрај естетските аспекти вклучува оклузални, пародонтални и функционални предуслови. Истражени се нови техники кои обезбедуваат минимално инванзивна препарација на забите како и максимално создавање на простори за забните техничари. Исто така во книгата се споредени материјалите за отисоци за керамички ламинати. Оваа книга е детален водич низ алтернативните керамички материјали и нивната примена чекор по чекор и затоа е неопходна за терпавтите, забните техничари и целиот стоматолошки тим.

нарачајте ја книгата

Quintessence