Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Адхезивно цементирани керамички...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Адхезивно цементирани керамички надоместоци во фронталната регија - Биометриски пристап

Автори: Pascal Magne, Urs Belser
408 страни / 1037 фотографии / тврд повез / формат: 21 x 28 cm
Цена: 180 €

нарачајте ја книгата

Оваа книга нуди едноставен пристап кон естетските реставрации во фронталната регија. Авторите се држат до јасните билошки начела, респектирајќи ги интактните заби како би оствариле задоволителни естетски резултати при адхезивно цементирање на керамички надоместоци. За разлика од традиционалните керамички ламинати, методот кој е применет тука е оринетиран кон идеална боја и интракоронарна анатомија на интактниот заб кој служи како водич на реконструкцијата. Во таа смисла оваа книга претставува своевиден попис на основните естетски критериуми, а детално се разработува планирање на терапијата, дијагностика, препарација на забите, лабораториските фази, како и фазите на адхезивно цементирање. Читателот ќе ги пронајде сите неопходни информации и упатства за да ги постигне извонредните резултати кој се прикажани од страна на авторите на ова издание


Quintessence