Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Meladest 65 - апарат за дестилирање...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Meladest 65 - апарат за дестилирање на вода

products/Melag reklama web2.pdf

Апарат за дестилирање на вода кој овозможува најекономично производство на високо квалитетна дестилирана вода за автоклави и
други намени во ординациите.

  • капацитет на складирана вода - 4 л
  • продукција на вода - 0,7 л/час


Melag-Германија