Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Автоклав Melatronik 23 EN

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Автоклав Melatronik 23 EN

products/Melag reklama web.pdf

Автоклав со четири програми за стерилизација (2 со „S” и 2 со „N” стандард на стерилизација).

  • капацитет - 4 кг. инструменти
  • комора (дијаметар x длабочина) - 23 х 45cm ,19 литри


Melag-Германија