Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

ENDO-MATE TC2 ендодонтски...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

ENDO-MATE TC2 ендодонтски микромотор

ENDO-MATE TC2 ендодонтскиот микромотор има голем LCD дисплеј, се управува преку 5 копчиња и е лесен и безжичен насадник. Заради тоа е лесен за ракување дури и за време на најделикатните ендодонтски процедури. Можност за поврзување со iPex дигитален апекс локатор. Можност за Auto-reverse и звучен аларм.
Брошура за ENDO-MATE TC2

NSK-Јапонија