Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

iPex apex locator - дигитален...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

iPex apex locator - дигитален апекс локатор

Новиот iPex дигитален апекс локатор е направен така да прецизно ја мери должината на коренските канали во секакви услови, вклучувајќи суви, влажни и канали со крв. Можност за поврзување со едно-мотор ENDO-MATE.  

Брошура за iPex

NSK-Јапонија