Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Стоматолошко работно место...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Стоматолошко работно место STATUS 1080TM

  • Перфектна ергономија
  • Можност за раработа и за левораки терапевти
  • Верзии : ТМ
  • Широк дијапазон за инсталирање на сите видови  насадни инструменти светлосни и не светлосни,  сите видови инструменти за профилакса од multiflex системот.
  • Избор на водена единица , наслон за грб и наслон за глава


KaVo-Германија