Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Стоматолошко работно место...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Стоматолошко работно место KaVo PRIMUS 1058

 • Перфектна ергономија
 • Можност за работа и за левораки терапевти
 • Верзии : S, TM и Cart
 • Широк дијапазон за инсталирање на сите видови  насадни инструменти со и без светло и сите видови инструменти за профилакса од KaVo Мultiflex системот

СОСТАВ
Стоматолошко работно место PRIMUS 1058 TM

 • INTRAmatic LUX 701 KL микромотор
 • Црево за KL микромотор
 • 2 x Црево за тубрина
 • Пустер со 3 функции
 • Држачи за тацни
 • Сет тацни
 • Инстант греач на водата од спрејот во инструментите
 • Елемент за асистентот
 • Светло FARO EDI со можност за прилагодување од 8,000 до 25,000 LUX
 • Држач за салфети и чаши
 • Терапевтско столче PHYSIO 5007
 • 2 x MULTIflex 465LED кумплунг
 • EXPERTtorque LUX E680 L турбина
 • EXPERTmatic LUX E20 L плав коленик
 • EXPERTmatic LUX E15 L  плав насадник
 • EXPERTmatic LUX E25 L  црвен коленик
Плус по ваш избор
 • SONICflex  2000 N или PROPHYflex 2018  
Брошура KaVo PRIMUS 1058

  Линк до интернет страната на производителотKaVo-Германија