Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

KaVo ESTETICA® E30 Стоматолошко...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

KaVo ESTETICA® E30 Стоматолошко работно место од KaVo со пристапна цена!

KaVo ESTETICA® E30 TM Essential Line вклучува:

 • Основен пакет
 • Конекција за воздушни инструменти
 • Електричен цветлосен микромотор -
 • INTRAmatic LUX 701 KL со црева
 • PIEZOsoft инструмент за ЧЗК
 • Држач на тацни
 • Потпирач за рака
 • Сет за шише со вода
 • Воздушен филтер
 • Рефлектор MAIA
 • избор на боја на тапацир

Брошура
  Линк до страната на производителот
KaVo-Германија