Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Стоматолошко работно место...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Стоматолошко работно место SYNCRYS GLF OPTI (не е во стандардна програма)

products/Reklama Gnatus Syncrys predkongres web.pdf

Модел GLF -изведба на цревата за насадните инструменти  - од долу

Работното место вклучува:

  • Стоматолошка столица
  • Терапевтско столче со три степени на наслон и три степени во висина
  • Два пустера (по еден од страните на терапевтот и асистентот)
  • Две црева со Midwest конекција
  • Eдно црево со LUX (светлосна) Midwest конекција
  • Нов LED рефлектор (со 5 сијалички и јачина на светло од 35 000 Lux-a кои  даваат  бела светлина поблиска до природната, не загреваат и даваат подобар и попрецизен фокус на работното поле)
  • Нова ножна контрола ( содржи контроли за активирање на движење на столицата и можност за меморирање на позиции на столицата, контрола за активирање и подесување на рефлекторот, контроли за активирање и контролирање на работата на сите насадни инструменти, сигурносна контрола за прекинување на сите движења на столицата)
  • Негатоскоп
  • Тапацир во мат или металик боја по избор
  • Систем за внатрешна дезинфекција

Упатство за корисниците (eng)Gnatus-Бразил