Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Gnatus SYNCRUS G8 луксузен...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Gnatus SYNCRUS G8 луксузен модел

Составете го Вашиот модел - надградете ја основната конфигурација со компоненти според Вашата потреба!

Карактеристики на базичниот модел:
 • стоматолошка столица ( црева од горе или долу)
 • терапевтско столче
 • рефлектор Sirius Sensor- 5 LED (можност за  3+2 или само 3 LED )
 • комлетно подвижна ножна команда
 • 1 пустер на докторски дел
 • 1 сисалка и припрема за саугер на асистентски дел
 • 1 светлосно црево Midwest  
 • 2 несветлосни црева Midwest ( можност за Borden)
 • вграден негатоскоп
 • систем за дезинфекција

Опционални компоненти за надградба на базичниот модел:

 • систем за масажа на столицата - 228 €
 • кожен тапацир за столица и столче ( бои по избор) - 700 €
 • систем за хромотерапија - 122 €
 • асистентски дел дополнителен пустер - 104 €
 • греење на вода - 141 €
 • вентил за избор на вода (водовод или дестилирана) - 39 €
 • главен сигурносен прекинувач - 231 €
 • дополнително светлосно црево H за горе  - 292 €
 • дополнително светлосно црево F за доле - 280 €
 • LED лампа
 • USB инсталација за интраорална камера или мултимедиа

Специјална понуда - демо модел - 8500 Eвра

Моделот е изложен во нашиот изложбен салон и ги содржи сите дополнителни елементи!Gnatus-Бразил