Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

Вашето име

Вашето презиме

Вашата е-пошта*

Вашиот телефон

До кого сакате да испратите порака

Вашата порака

Испрати ја пораката на твојот маил Бидете навремено информирани за најновите акции и промоции во Стоматологија
promedika logo

пребарај

Воздушен компресор со два...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Воздушен компресор со два цилиндра

  • Технички карактеристики: еднофазен мотор 50 Hz – 1,2kW – 7,6 A
  • еднофазен мотор 60 Hz – 1,5kW – 21/10,5 A
  • воздушен капацитет: 50л.
  • продуцираниот воздух доставен со притисок од : 160 N l/min.
  • јачина на звукот: 71,8 dB димензии : 560 x 590 x 760 мм


Cattani Parma-Италија