Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Gendex GXDP 700 - дигитална...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Gendex GXDP 700 - дигитална панорама со можност за надоградба на кефалометар и 3D

Gendex GXDP 700 -  дигитална панорама  со можност за надоградба  на кефалометар  и 3D


Опција  2D дигитална панорама со кефалометрија  - GXDP 700 C
Опција  2D дигитална панорама со кефалометрија и 3D  рентген - GXDP 700 SC
Опција   2D дигитална панорама  со  3D рентген - GXDP 700 S

Преземете брошура
Линк до веб страницата на произоводителот со комплетни технички каратеристикиGendex - САД