Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Gendex GXDP 300 - дигитален...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Gendex GXDP 300 - дигитален панорамски систем

Gendex GXDP 300 - дигитална панорама

Карактеристики :

  • Дава извонредно квалитетни и јасни слики
  • Преку 4 програми овозможува снимање на стандардна панорама, детска панорама, снимање на темпоромандибуларен зглоб  и нагризна снимка
  • Лесна за управување преку 3 чекора
  • Едноставно поставување на пациентот
  • Голем LED екран чувствителен на допир кој овозможува интуитивна селекција на програмите
  • Висока фреквенција на апаратот со 66 kV  до  77kV    /9mA   до 10mA
  • Сензор со висока резолуција
  • Фокален спот 0,5 мм во согласност со IEC 336 /1982
  • Вкупниот ефект на филтерот е 2,8 мм AL
  • Софтверска лиценца  за 2D

Преземете брошура
Линк до веб страницата на произоводителот со комплетни технички каратеристикиGendex - САД