Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Gendex GXS 700 - сензор за...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Gendex GXS 700 - сензор за дигитални рентген снимки

GENDEX GXS 700 - сензор за дигитални рентген снимки

Карактеристики:
  • Сензор со ергономски заоблени и мазни рабови за комфорно поставување во усната празнина
  • Две големини на сензор - за деца бр. 1 и за возрасни бр. 2
  • Директна конекција на USB
  • Висока резолуција на сликата (сензор големина 1 и 2) - теоретска 25,6 lp/mm, фактичка 20+lp/mm
lp/mm - видливи линиски парови на милиметар - мерка која се користи за мерење на прецизноста на дигиталните снимки. Поголем број на соседни бели и црни линии (линиски парови) кои можат да се забележат на еден милиметар, значи дека во сликата има повече детали и сликата е појасна!

Products|Digital-Intraoral-Sensors|Gendex-GXS-700 gxs700_highdef02 - Gendex Dental

Преземете брошура
Линк до веб страницата на производителот со комплетни технички каратеристикиGendex - САД