Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Gendex EXPERT DC 75 - интраорален...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Gendex EXPERT DC 75 - интраорален рентген апарат

Софистицираниот електричен дизајн и ригорозните процедури на тестирање овозможуваат Gendex рендгенските апаратите да бидат постојано сигурени, имаат кратко време на експозиција и со тоа намалено зрачење, додека се постигнува максимален квалитет на снимките.

Карактеристики :
  • Дигитално селектирање на опциите
  • Брзи контроли на главата на апаратот
  • Лесно и сигурно позиционирање и максимална контрола
  • Мал фокал спот (фокална точка) - само од 0,4 мм кое овозможува извонредно јасни слики со висок квалитет
  • Боја – дентално бела
  • Висока ергономија
  • Quickset контроли и на главата на апаратот
Преземи брошура
Линк до веб страницата на производителот со комплетни технични карактеристики


Gendex - САД