Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Интраорална камера Gnatus

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Интраорална камера Gnatus

Интраорална камера Gnatus

Технологијата на интраоралната камера овозможува слика во боло кој квадрант во усната празнина и има капацитет за зачувување на 240 слики.

Со безбеден USB  влез;
Лесна (40 грама), со анатомска форма и едноставна за употреба;

Бело светло генерирано од 6 LED сијалички;
Со заштита на леќата и фибер оптички  кабел;
Инсталација на TV  или монитор со влез за видео или на компјутер со USB влез;
Кабелот на камерата е од високо еластичен материјал;
Далечинско управување со програмирање на функциите и селекција на слики;
Обезбедена со надворешна заштита на рабовите и електромагнетен и автоматски прекинувач.

Gnatus-Бразил