Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Kodak 1500 интраорална видео...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

Kodak 1500 интраорална видео камера

Интраорална камера
  • Патентирана технологија на вистински автофокус
  • Можност за безжична конекција
  • Бела LED еднообразна светлина   
  • Интра и екстра-орално користење
  • Компатибилна со компјутерски и видео монитори
Видео презентации

Kodak Dental Systems -Германија