Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

KODAK 8000 Digital Panoramic...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

KODAK 8000 Digital Panoramic System

products/Kodak 8000.pdf

Eкстраорален дигитален панорама рентген апарат
  • 60-90 kV / 2-15 mA високо фреквентен - 140 kHz
  • големина на фокус 0,5 мм IEC
  • димензии на матрикс 2500 x 1244 pixels
  • редукција на експозиција до 70 % компарирано со експозицијата кога се користат филмови


Kodak Dental Systems -Германија