Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

KODAK 2100 интраорален рентген...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

KODAK 2100 интраорален рентген апарат

  • 60 kV високофреквентен генератор
  • Висок квалитет на слика со минимална експозиција на зрачење
  • Стандардна екстензија од 170, 188 и 205 цм
Достапен во четири верзии за монтирање (ѕидно, подно, таванско монтажен и мобилна верзија )

Kodak Dental Systems -Германија