Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

KaVo Intrasurg 300 микромотор...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

KaVo Intrasurg 300 микромотор за орална хирургија

Intrasurg 300 е извонредно ефикасен и економичен микромотор со широка примена во оралната хирургија и имплантологијата. Има широко поле на употреба - од мазнење на алвеоларна коска до поставување на импланти.

Карактеристики

  • тежина-  6.9 kg
  • димензии - 31 x 23 x 12.5 cm
  • напон 100 V; 120 V; 230 V, 50/60 Hz
  • брзина: 300 - 40,000 rpm.
  • Torque: 300 - 12,000 rpm на 5.5 Ncm.
  • Max. torque 12,000 - 40,000 rpm на 2.0 - 5.5 Ncm.
Моторот работи во две насоки со програма во 6 чекори и е лесен за употреба.

Чекор
Интервенција
Инструменти Max.
брзина
Torque Пумпа
Насока на
моторот
1. Поставување на имплант
27:1 1.500 55 Ncm 4
2. Пресекување на навој
27:1 50 55 Ncm 3
3. Пресекување назад 27:1 50 55 Ncm 3
4. Заштрафување имплант
27:1 50 55 Ncm 3
5. Отстранување колче
27:1 50 55 Ncm 0
6. Поставување покровно капаче 27:1 50 55 Ncm 0

Брошура KaVo Intrasurg 300
  Линк до страната на производителот
 

АКЦИЈА НА МОДЕЛОТ БЕЗ СВЕТЛО
KaVo-Германија