Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

НОВО - Турбина KaVo MASTERtorque™...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

НОВО - Турбина KaVo MASTERtorque™

Новата KaVo’s MASTERtorque турбина со Direct Stop Technology (DST) за 60% го намалува времето за запирање  и се сопира за 1 секунда.

Со тоа се постигнува:
  • безбедна препарација и релаксирана работа
  • зголемена хигиена - краткото време на застанување превенира ретрактивно вшмукување на аеросолите и партиклите во запчаникот на турбината со што се зголемува хигиената и долговечноста
  • побрза и поефикасна работа (DST овозможува веднаш да продолжите со работа откако ќе го подигнете борерот (за на пример да ја проверите препарацијата или да го промените борерот)

МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ - 23 W максималната моќност овозможува најдобри услови за комотна и ефикасна препарација.

ИЗВОНРЕДНО ТИВКА - со комбинација на докажаната Silence Technology  со понатамошна оптимизација на фрекфенцијата се постигнува извонредна тивка работа на турбината дури и при максимална брзина и за време на запирањето.

Засега достапна во две изведби - антрацит и кафена!

KaVo MASTERtorque Dentalturbine Dental-Instruments|Dental-Turbines|MASTERtorque-M9000-L mastertorque-alle - KaVo Dental

Линк до страната на производот
Преземете брошура
KaVo-Германија