Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

LightWalker од Fotona - ласер...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе

LightWalker од Fotona - ласер за стоматологија за меки и тврди ткива

products/flaer Lightwalker web.pdf

Новиот ласер од Fotona е наменер за стоматологија за меки и тврди ткива, но има и можност за надградба за дерматологија. Достапен е во неколку верзии.


Брошура

Видео

Интернет страна

Fotona-Словенија