Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Протетика

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Variolink ΙΙ

Variolink ΙΙ

Vivaglass® CEM глас-јономерен цемент за дефинитивно цементирање

Vivaglass® CEM глас-јономерен цемент за дефинитивно цементирање

FRC Postec Plus

FRC Postec Plus

SpeedCEM

SpeedCEM

Кер маса

Кер маса

Карбоксилатен цемент за дефинитивно цементирање

Карбоксилатен цемент за дефинитивно цементирање

Optosil Comfort

Optosil Comfort

Xantopren ®

Xantopren ®

Activator universal паста (активатор за отпечаточни маси)

Activator universal паста (активатор за отпечаточни маси)