Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Ендодонција

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

SITISAN – раствор Sol.Chlumscy

SITISAN – раствор Sol.Chlumscy

Гутаперка шилци (милиметарски маркирани и немаркирани)

Гутаперка шилци (милиметарски маркирани и немаркирани)

Гутаперка шилци за ProFile и ProTaper (милиметарски маркирани)

Гутаперка шилци за ProFile и ProTaper (милиметарски маркирани)

Гутаперка стапчиња

Гутаперка стапчиња

Папирни шилци (милиметарски маркирани и немаркирани)

Папирни шилци (милиметарски маркирани и немаркирани)

Папирнати шилци за ProFile и ProTaper (милиметарски маркирани)

Папирнати шилци за ProFile и ProTaper (милиметарски маркирани)

Ендометар

Ендометар

DiaPrep Plus - EDTA за хемо-механичка обработка на коренски канали

DiaPrep Plus - EDTA за хемо-механичка обработка на коренски канали

Парапулпарно колче

Парапулпарно колче