Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Ендодонција

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

ParaPost Fiber Lux / Taper Lux естетски колчиња

ParaPost Fiber Lux / Taper Lux естетски колчиња

Гутаперка поени со Ca(OH)2 или со хлорхексидин

Гутаперка поени со Ca(OH)2 или со хлорхексидин

AH 26 паста за канално полнење

AH 26 паста за канално полнење

AH Plus

AH Plus

AH Plus Jet

AH Plus Jet

FRC Postec Plus естетски канални колчиња

FRC Postec Plus естетски канални колчиња

Apexit Plus

Apexit Plus

ApexCal

ApexCal

Канални колчиња Логан - Interdent

Канални колчиња Логан - Interdent