Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Останати апарати за стоматолог...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Translux® Power Blue® LED за полимеризација

Translux® Power Blue® LED за полимеризација

Апарат за пакување инструменти Gnatus Bio Pack

Апарат за пакување инструменти Gnatus Bio Pack

SmartLite® Focus

SmartLite® Focus

Duomix II апарат за автоматско мешање на отисочни маси

Duomix II апарат за автоматско мешање на отисочни маси

Апарат за вакумско мешање – Twister

Апарат за вакумско мешање – Twister

Апарат за потопување - Hotty

Апарат за потопување - Hotty

Бренер технички – Bijou 90

Бренер технички – Bijou 90

Апарат – pindex систем – Top spin

Апарат – pindex систем – Top spin

Метални кивети за леење

Метални кивети за леење