Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Останати апарати за стоматолог...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Bioplast фолии

Bioplast фолии

Bluephase

Bluephase

LEDition LED лампа за полимеризација

LEDition LED лампа за полимеризација

Bluephase Style LED ламба за полимеризација

Bluephase Style LED ламба за полимеризација

Bluephase C8

Bluephase C8

Bluephase 20i

Bluephase 20i

Носач за плазма монитор-GNATUS

Носач за плазма монитор-GNATUS

Тацна за акцесории - GNATUS

Тацна за акцесории - GNATUS

BIOCLAV II саугер + Biovac Kit

BIOCLAV II саугер + Biovac Kit