Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Останати апарати за стоматолог...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

KaVo масло за подмачкување на насадни инструменти

KaVo масло за подмачкување на насадни инструменти

PROTAR EVO - артикулатор со индивидуални вредности

PROTAR EVO - артикулатор со индивидуални вредности

iPex apex locator - дигитален апекс локатор

iPex apex locator - дигитален апекс локатор

ENDO-MATE TC2 ендодонтски микромотор

ENDO-MATE TC2 ендодонтски микромотор

Стерилизатор Melag 255

Стерилизатор Melag 255

Автоклав Melatronik 23 EN

Автоклав Melatronik 23 EN

Euroklav 23 VS+

Euroklav 23 VS+

Meladest 65 - апарат за дестилирање на вода

Meladest 65 - апарат за дестилирање на вода

Melaseal 100+ - апарат за пакување на инструменти

Melaseal 100+ - апарат за пакување на инструменти