Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Останато од ротирачки инструме...

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Карбидни фрези со жолт прстен

Карбидни фрези со жолт прстен

Карбидни фрези со црвен прстен

Карбидни фрези со црвен прстен

Карбидни фрези со плав прстен

Карбидни фрези со плав прстен

Карбидни фрези со зелен прстен

Карбидни фрези со зелен прстен

Карбидни фрези со црн прстен

Карбидни фрези со црн прстен

Карбидни фрези со виолетов прстен

Карбидни фрези со виолетов прстен

Карбидни фрези NTI Millenium cutter

Карбидни фрези NTI Millenium cutter