Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Останато од фиксна протетика

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Оклузиски спреј

Оклузиски спреј

Separating fluid

Separating fluid

Interfilm

Interfilm

Interwaxit

Interwaxit

Керамичка трака

Керамичка трака

Gi - Mask Starter Kit Гингива маска

Gi - Mask Starter Kit Гингива маска

Електролит - течност за електролиза - Еlectrolytic Liquid

Електролит - течност за електролиза - Еlectrolytic Liquid

Cobra 110µm Песок за пескарење Al2O3

Cobra 110µm Песок за пескарење Al2O3

Cobra 250µm Песок за пескарење Al2O3

Cobra 250µm Песок за пескарење Al2O3