Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Останато

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Кутија за уништување на користени игли

Кутија за уништување на користени игли

Пластични влошки за фиоки

Пластични влошки за фиоки

Гумена шоља

Гумена шоља

Шпатула пластична

Шпатула пластична

Шпатула метална

Шпатула метална

Шпатула дрвена

Шпатула дрвена

Држач за вата

Држач за вата

Држач за пластични чашки

Држач за пластични чашки

Ланче за држење на компреси

Ланче за држење на компреси