Главно мени
lofo

почетна

lofo

Медикал

lofo

Естетик

lofo

Аптека

lofo

Веледрогерија

lofo

контакт

затвори

Следете нè:

затвори
затвори

контактирајте нè

Нарачка на стоматолошки материјали или опрема

Телефон: 02 3248 403

Нарачка на заботехнички материјали или опрема

Телефон: 02 3248 440

Информации за испораката на Вашата нарачка

Телефон: 02 3248 411

Телефон: 02 3248 405

promedika logo

пребарај

Инструменти

Производи

Календар на настани

Повеќе

Нарачај сервис

Повеќе

Become our partner

Promedika is a provider of healthcare products and services and one of the leading companies in its field in The Republic of Macedonia...

More

Промедика лаб

Повеќе
 Производи на акција    Нови производи  

Гумица силиконска за полирање

Гумица силиконска за полирање

Челичен борер за коленик

Челичен борер за коленик

Челичен борер за насадник

Челичен борер за насадник

Дијамантски борери

Дијамантски борери

Карбидни борери и борери за финирање

Карбидни борери и борери за финирање

Аbacus дијамантски борери

Аbacus дијамантски борери

Борери за сечење коронки и мостови

Борери за сечење коронки и мостови

Сепарирка за сечење коронки и мостови

Сепарирка за сечење коронки и мостови

Борер отстранувач на амалгам

Борер отстранувач на амалгам

Прва  Претходна  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ...  Следна  Последна